Робота з оселедцем та лососем GRAAL, POLINORD, KORAL.

Місце роботи - місто Kukinia (неподалік м. Кошалін)

Чоловіки та жінки до 60 років
Будь-який тип документів
Ставка 15.76-19.70(cert) zl/нетто
Ставка для лідера 4000 zl/нетто
Робочих годин на місяць ~200-240
Обов'язки:
Працівник продукції:

- Упаковка рибних філе (лосось, тунець, тріска та ін)
- підготовка рибних філе для копчення,
- зважування упакованої продукції та наклеювання етикеток на упаковки,
- підготовка готової продукції (пробочки, рибні рулетики, шампури, салати, пасти),
- Допомога при прибиранні на робочому місці
- Миття контейнерів

Лідер:

- Підтримка клієнтів B2C в роботі та акліматизації,
— інформування клієнта B2B про заплановану ротацію та можливі невиходи на роботі,
- ведення документації проекту,
- Розрахунок відпрацьованих годин клієнтами B2C в комп'ютерній системі,
— допомога в перекладі з російської на польську та з польської на російську (навчання з техніки безпеки, інструктаж робочого місця, додаткові навчання),
- заява на аванс для клієнтів B2C,
— інші завдання на прохання координатора проекту,
- Підтримка постійного контакту з клієнтом B2B та B2C.
Вимоги:
Працівник продукції:

Хороший стан здоров'я,
Бажання працювати та вчитися,
Вміння працювати в команді,
Мануальні можливості,
Пунктуальність, відповідальність
Хороша організація часу роботи, терплячість

Лідер:

Знання польської мови
Відповідальність,
Пунктуальність,
Комунікативність.
Умови житла та роботи:
На заводі НЕМАЄ оброблення та потрошення риби. На підприємстві не має інтенсивного запаху. Або відчувається легкий запах маринаду чи приємний легкий запах копченої рибки. Співробітники можуть працювати на трьох лініях.
- ПІДГОТОВКА РИБИ ДЛЯ КОПЧЕННЯ.
Завданням співробітників є обрізання окремих елементів (голови, плавці), готове філе нарізають та готують для копчення чи упаковки. У цьому робочому місці температура зазвичай близько +4-7С градусів.
- Упаковка копчених і свіжих філе.
Працівники укладають рибу на лотках, додають прянощі та інші добавки (наприклад, кріп, перець). Лотки після цього автоматично заклеюються на лінії. Потім працівники укладають упакований продукт у ящики для подальшого транспортування складу. У цьому цеху температура близько 13-14 градусів.
- УПАКОВКА РУЛЕТИКІВ ДЛЯ РИБНИХ САЛАТІВ.
На цьому робочому місці працівники згортають підготовлені філе у рулетики та укладають в упаковку. Температура цього цеху — близько +14 градусів З.
Графік та зміни:
Робота з Пн. за Рб. у II зміни по 8-12 годин:
І зміна: з 7:00 до 15:00 (можна залишатися довше та працювати по 12 годин),
II зміна: з 15:00 до 23:00 (можна приїжджати раніше на зміну та працювати по 12 годин)
У конвеєра працюють переважно жінки, тому їм зазвичай холодніше, ніж чоловікам, які постійно в русі перевозять продукти між цехами. Рибна продукція перевозиться візками та за допомогою повних контейнерів. Для роботи на лінії (конвеєрі) співробітники повинні взяти із собою теплі кофти та шкарпетки.
На заводі працівники одержують свої ящики у роздягальні, які можна закрити на ключ. За рахунок роботодавця забезпечуються теплими захисними чоботами. Крім цього надається одноразовий тонкий захисний одяг (сорочки, штани, фартухи, шапочки, одноразові рукавички та маски), які щодня надаються на заводі. Багаторазовий робочий одяг Роботодавець стирає за свій рахунок. Також надаються всі необхідні засоби індивідуального захисту та гігієни.
Обов'язково потрібно мати близько 400 злотих — на квиток з Варшави і на перші 10 днів роботи.
Штраф у розмірі 500 злотих за звільнення у разі трьох прогулів за місяць без попереднього повідомлення (або без лікарняного листа від лікаря), або без попередження координатора письмово SMS/Viber (або за допомогою інфолінії) про закінчення роботи мінімум за 14 днів
Сума вирахування за медичний огляд (medycyna pracy): 75.00 zł
Сума вирахування за санітарний огляд (sanepid): 150.00 zł
Додатково
Підприємство «Koral S.A.» є одним із провідних виробників продукції з копченого лосося, як у Польщі, так і за кордоном. Компанія спеціалізується у виробництві лосося для гарячого та холодного копчення, маринованого лосося, а також палтуса, тріски, тунця, форелі та іншої риби.
EWL Group
м. КИЇВ (+38) 099-204-87-31(+38) 099-204-87-31 (+38) 095-824-33-54(+38) 095-824-33-54 (+38) 067-463-54-10(+38) 067-463-54-10 вул. Предславинська, буд. 39, офіс 314-А (метро "Палац Україна") 03150
Полтавська обл.
м. МИРГОРОД
(+38) 067-463-54-10(+38) 067-463-54-10 вул. Воскресінська, буд. 9, офіс 2 (2-й поверх автовокзалу)
ЧЕРКАСИ (+38) 095-824-33-54(+38) 095-824-33-54
© Робота в Польщі і Європі EWL